Nord-Kypros Eiendomsutvikling samarbeider med Carrington Group som er et tyrkisk-kypriotisk familieeid firma. Carrington prosjekterer og bygger ferieboliger med fokus på kystområdet Nordøst for den idylliske havnebyen Kyrenia. I den siste tiden har man også engasjert seg i flere attraktive leilighetsprosjekter sentralt i Kyrenia.

Carrington har et betydelig serviceapparat som omfatter eiendomsforvaltning, ettersyn og vedlikehold av boliger og svømmebasseng, gartnertjenester, bilutleie m.m. De kan også bistå med eventuell utleie av din feriebolig. For deg som kjøper betyr det at du kan føle deg trygg på at din eiendomsinvestering på Kypros blir ivaretatt på en betryggende måte i den tiden du ikke selv er tilstede.

Carrington ble etablert for ca 10 år siden og har utviklet seg til en ledende aktør på eiendomsmarkedet på Nord Kypros . Selskapet er kjent for sine attraktive anlegg av høy kvalitet og sitt gode servicenivå. Carrington har vunnet en rekke bransjepriser. Du finner nærmere informasjon om selskapet på www.carringtoncyprus.comNoyanlar Group ble etablert av familien Noyan som et ingeniør og utbyggerselskap på 1970 tallet. Firmaet har sin base i Famagusta området. De eier store landområder i Iskele, der det meste av deres byggevirksomhet finner sted. Siden oppstart har selskapet levert boliger og feriehus til mer enn 2.500 familier. 

Noyanlar leverer alle typer boliger, til gunstige priser. I tillegg har man et godt utbygd serviceapparat som vedlikeholder fellesområdene, ivaretar ettersyn av din bolig, utleie for den som ønske, bilutleie m.m.

Du finner nærmere opplysninger om selskapet og aktuelle prosjekter på www.noyanlar.com

  

Kensington Development Group har sin virksomhet både langs nordvest kysten, i Esentepe området og i Bafra, som ligger ca 40 km nordøst for Famagusta.

Kensigton tilbyr et bredt spekter av ferieboliger, fra eksklusive villaer og rekkehus til et meget spennende leilighetskompleks rett på stranden i Bafra. De har flere nye prosjekter på tegnebrettet som vil bli lansert suksessivt utover i 2017 og 2018-

Nærmere opplysninger om selskapet finner du på www.kensingtongroup.com 

Bastaslar Constructions har sin bakgrunn som entreprenør firma og har bygget en lang rekke prestisjebygg. På referanselisten står bl.a regjeringsbygget i Nicosia og det nylig oppførte Near East Hospital i Kyrenia. Selskapet har solid kompetanse i byggefaget. Man engasjerte seg også i utvikling av ferieboliger for ca 3 år siden, med utbyggingen av Pine Valley som består av leiligheter, småhus og villaer.

Nærmere opplysninger om selskapet finner du på www.bastaslar.com   

Afik Group har prosjekter både ved Long Beach og Bogaz nordøst for Famagusta og i Tatlisu nordvest for Kyrenia - Esentepe. Alle anleggene og bygningene har referanse til romerske keisernavn. Caesar Resort er deres største anlegg med meget god infrastruktur og gangavstand til Long Beach.

Nærmere informasjon finner du på www.afikgroup.com